Beställ gravstenar gjorda på natursten

Beställ gravstenar gjorda på natursten

Hos oss kan du därför beställa stående eller liggande gravstenar,  helt gjorda av natursten.

Hos oss kan du beställa gravsten av natursten

Alla stenar kommer ju från naturen men med natursten som gravsten menas att man väljer en sten tagen direkt ifrån naturen. Ofta vill man kanske välja en sten som har en personlig anknytning till den avlidna.

Syftet med en natursten är att den ska se så avskalad och bevarad ut som möjligt och det är vanligt att många väljer att inte göra så mycket med själva designen på stenen, just eftersom det naturliga ska finnas kvar.

Många andra väljer att designa en gravsten med natursten som grund och där har vi en lång och gedigen kunskap inom modeller och tillvägagångssätt som fortfarande bevarare idén om en naturskön och vacker gravsten.

L6. Exempel på natursten med djupblästrad text och dekor.
L1. Här är ett exempel på liggande natursten. I denna är det djupblästrad text och dekor.

Fördelarna med att välja natursten som gravsten

Fördelarna med att välja natursten som gravsten är att dem ofta är lite lägre i prisklass och att du har möjligheten att välja en sten som har betydelse för dig och den du vill minnas. En natursten är ett mer jordnära sätt att bygga ett fint minne av en betydelsefull person.

Du som kund är det viktigaste för oss och det är viktigt att du känner dig lyhörd i ditt val av gravsten när du kommer i kontakt med oss.

Kom till oss med din natursten så hjälper vi dig att utforma en minnessten utefter dina önskemål. Har du några frågor om våra gravstenar är du välkommen att ta kontakt med oss.

Kom till oss med din egen natursten så gör vi det svåra

Våra kunder är det viktigaste vi har och vi arbetar ständigt med att utveckla våra tjänster och vårt sätt att tänka för att du ska känna att du är i centrum från dag ett när du kommer i kontakt med oss. Därför har vi utvecklat ett sätt för dig att ta med dig egen natursten hit till oss så sköter vi allt som har med omvårdnad, design och färdigställning att göra.

Du kan helt enkelt komma till oss med den natursten som du önskar till gravstenen som ska produceras och så sköter vi det svåra och något mer krångliga, allt för att du som kund ska känna dig omhändertagen och trygg med att vi finns med i processen från dag ett. Har du några som helst frågor om våra gravstenar i natursten är du välkommen att ta kontakt med oss.

L5. Liggande sten i Hallandia granit. Flammad och kupad översida. Text och dekor djupblästrad.