Gravvårdar & naturstenar i personlig utformning

Vi har egen tillverkning av gravvårdar, från råblock till färdig produkt monterad på kyrkogården. Vi har egen design av modeller och dekorer på våra gravstenar. Bland annat så är våra skulpterade dekorer av fåglar, blommor, skogsmotiv m.m. välkända.

Välkomna hit till oss för att få en personligt utformad gravvård precis enligt Era önskemål. Ni får gärna komma och följa tillverkningen av Er gravsten. Vi ombesörjer också alla ansökningshandlingar till kyrkogårdsmyndigheterna. Här nedan finns ett urval av vad vi tillverkar. Det går också bra att komma hit till stenhuggeriet med egen natursten.

L1. Här är ett exempel på liggande natursten. I denna är det djupblästrad text och dekor. L2. Liggande gravvård i grå F-granit med polerad översida med råhuggna kanter. Text och dekor djupblästrad. L3. Liggande sten i grå F-granit. Flammad och kupad översida. Text och dekor djupblästrat. L4. Liggande gravvård i Hallandia granit. Flammad framsida med råhuggna kanter, djupblästrad text och dekor. L5. Liggande sten i Hallandia granit. Flammad och kupad översida. Text och dekor djupblästrad. L6. Exempel på natursten med djupblästrad text och dekor. L7. Liggande hjärta i röd Vånga granit. Text och dekor är i grå lack. L8. Liggande gravvård i grå F-granit med polerad översida. Texten är djupblästrad. L9. Liggnde sten i ljusgrå granit med flammad och kupad översida.Text och dekor djupblästrad med skuggfärg. L10. Liggande gravhäll i ljusgrå granit med flammad översida och råhuggna kanter. Text och dekor djupblästrad med skuggfärg. L11. Exempel på liggande natursten. Text och dekor djupblästrad med skuggfärg. L12. Liggande bok på pelare i svart svensk granit. Text och dekor försänkt med silverlack. L13. Liggande häll i grå granit, snedsågad. Text och dekor djupblästrad med skuggfärg. L14. Liggande häll i grå granit. Flammad översida. Kanter råhuggna. Text och dekor djupblästrad med skuggfärg. L15. Exempel på natursten. Text och dekor djupblästrad med skuggfärg. (Kunds egen sten) L16. Liggande hjärta i Hallandia grannit med flammad översida. Kanter råhuggna. Text och dekor djupblästrad med skuggfärg. L17. Liggande häll i ljusgrå granit. Flammad översida. Kanter råhuggna. Text och dekor djupblästrad med skuggfärg. L18. Liggande gravvård i Hallandia granit. Flammad och kupad översida. Djupblästrad text och dekor med skuggfärg. L19. Liggande gravvård i ljusgrå granit. Flammad och kupad översida. Dekor och text djupblästrad med skuggfärg. L20. Liggande häll i grå granit. Flammad översida. Råhuggna kanter. Rå dekorkant. Djupblästrad text och dekor med skuggfärg.


Här finns vi

Vi finns på Hedevägen 49 – 53 i Kinna som är huvudkontor och produktion. Våra filialer finns på Mårtensgatan 2 i Borås och Kungsgatan 35b i Alingsås.

Kinna

Telefon: 0320 - 140 85

Mån-ons: 07.00-16.30
Torsdag: 07.00-18.30
Fredag: 07.00-13.30

Borås

Telefon: 033 - 13 73 09

Endast öppet för tidsbokning tillsvidare.

Alingsås

Mobil: 0702 - 73 69 21

Onsdag: 14.00-17.00